Tervetuloa taas uuden osan pariin! Toivottavasti pidätte kuvanaladusta, ainakin minusta se on hieman parempi. Taloesittely tulee ensimmäisessä Talk showssa, joka on seitsemäntenä päivänä. Kiitokset ulkoasusta kuuluu Tuuliviirille.

2162063.jpg

Kello 8.00. Nea meni yöllä aikaisin nukkumaan,kun muut kilpailijat vielä juhlivat ja lopulta tuupertuivat jonnekkin sohville ja sängyilleen vaatteet vielä päällä, ja tukat sekaisin. Nea tuumi, että kyllä hän näytti hieman kauniimmalta kun piti tukkaa kiinni. Oletteko samaa mieltä?

2162097.jpg

Kello 8.20. Akseli on tullut vessaan. "Moi. Monelt sä oikein menit nukkuu?" kysyi Nea ja kääntyi Akselia päin. "Joskus kolmelt yöllä.. Entäs sä?" vastasi Akseli. Nea muisteli oikein tarkkaan. Milloin hän oikein oli mennyt nukkumaan? "Tais olla siin kahentoist aikoihin" hän lopulta vastasi. Akseli nyökkäsi.

 

2162096.jpg

Kello 9.30. Rauha on herätetty ja kutsuttu PK-huoneeseen. "Kuka on paras ystäväsi talossa?" kuului Big Brotherin kysymys. Rauha hieroi silmiänsä. "Tyyne on tosi mukava, aika samanlainen kuin mä ja sen kanssa voi puhuu melkein mistä vaan. Meistä on tosi nopeesti tullu ystävät" vastasi Rauha väsyneellä äänellä. "Voit poistua, herätä muut asukkaat äläkä mene enää nukkumaan"

2162095.jpg

Kello 9.50. Ainoat, jotka ovat pirteitä ovat Olga ja Pekka. He pelailevat kivi-paperi-sakset peliä. Olga on mennyt nukkumaan yhdeltä yöllä. Samoin Pekka. "Pekkaa.. Sähän otat aina ne aakkosjärjestyksessä, sut on niin helppo voittaa tässä.." naurahti Olga huomatessaan Pekan taktiikan. Pekka nyökkäsi naurahtaen.

 

2162094.jpg

Kello 10.00. Pekka kutittelee Olgaa. "Ethän sä ala nauraa millään. Mistä sä oikein kutiset?" kysyi Pekka Olgalta. "Semmosest paikast, ettet sä sinne ihan heti ala käsiis tunkee!" naurahti Olga. Pian kuului Big Brotherin ääni: "Tämä on Big Brother. Olga,tulisitko päiväkirjahuoneeseen?

2162093.jpg

"Taidat olla lähentynyt Pekan kanssa?" sanoi Big Brother heti kun Olga istahti tuolille. "Joo, no jonkin verran ehk, kyl se on tosi mukava poika jonka kanssa mä oon ehkä eniten ollu, eilen illal ei viel oltu niin hyvii ystävii" Olga vastasi, ja sai luvan poistua.

2162092.jpg

Kello 10.30. Voisin sanoa, että Anita puhuu melkein aina kierrätyksestä. Pasi jaksaa näköjään vielä kuunella, mutta Patrik taitaa olla jo kyllästymään päin. "Mä kierrätän melkein kaikkee, se on ihan harrastus mulle" selitti Anita. Pasi vain nyökkäili, mutta Patrik sitten sanoikin jotain. "Mä en oikeestaan melkein mitään, kun en koskaan jaksa.." hän sanoi ja meni hakemaan vettä jääkaapista.

 

2162091.jpg

"Mä kierrätän joskus jotain tölkkei tai sellasta.." sanoi Nea ja tuli sohvalle. "Vähäks sul on hienot uudet vaatteet!" sanoi Anita kun huomasi Nean päällä puvun, jonka joskus oli nähnyt vaatekaupassa ja jotka olivat olleet aika kalliit. "Äh. Nää on ikivanhat, mut aattelin et se mun eilinen puku oli ihan karsee." Aika vaivalloisen näköistä, siis kavuta tuonne.

2162090.jpg

Kello 11.30. Nestori on kutsuttu PK-huoneeseen. "Nestori, kuka on talon kaunein nainen ja komein mies?" kysyi Big Brother. "Ehdottomasti Nea on kaunein. Ainahan blondit on kauneimpia. Voinksmä nyt mennä?" kysyi Nestori. "Et, vastaa molempiin" Nestori mietti erittäin tarkkaan. Tuohon oli miehen vaikea vastata. "No sanotaan että mä ite" sanoi Nestori ja sai luvan poistua.

2162089.jpg

Kello 12.10. "Meiän mummilta varastettiin kerran takki, onneks sen lompakko ei ollu siel, ainoostaan sen takki" selitti Anita. Vihdoin nainen puhui jostain muusta kun kierrätyksestä. "Tämä on Big Brother. Teille on postia"

2162088.jpg

Into luki postin. "Viikkotehtävä: Etsikää nallet. Taloon piilotetaan kolme nallea, jotka teidän on viikon aikana etsittävä.Yksi nalle on korkealla, toinen keskellä ja kolmas alhaalla. Saatte nähdä nallet ennenkuin ne piilotetaan, jotta tunnistatte ne sitten. Teillä on viisi minuuttia aikaa päättää,kuinka paljon rahaa lyötte vetoa. Onnea. Terveisin, Big Brother" Kirjeen lukemisen jälkeen oli aluksi pientä hälinää, jonka jälkeen he löivät vetoa kaksisataa euroa.

2162087.jpg

Ja tässä ne nallet.

2162086.jpg

Kello 14.00. Asukkaat saavat vihdoin nähdä nallet. "Voi ei, noitako meiän pitää ettii" mietti Katja hieman kauhistuneena viikkotehtävän aiheesta.

2162078.jpg

Kello 14.40. Nallet on piilotettu ja etsintä alkanut. Tyyne on kutsuttu PK-huoneeseen. "Mitä mieltä olet nalleista?" kysyi BB. "Onhan ne sulosii ja sitä rataa, mut en mä kyl jaksais miten teddyjä ettii, ootin jotain ihan muuta mut kai se sit on pakko" vastasi Tyyne. "Miksi sinulla on vain pyyhe ympärilläsi?" kysyi BB. "No, mä kävin äsken saunas ja sielt mut kutsuttiin tänne" Tyyne kertoi.

2162075.jpg

Kello 15.00. Pekka voi pahoin.

2162074.jpg

"Heei ihmiset! Mä vaan kävin suihkus ja tää tippu päähän, roikku siel jossain ylhääl!" huudahti Akseli ja kaikki ryntäsivät paikalle. "Toi oli varmaan sit se korkeel oleva" totesi Katja ja muut nyökkäilivät.

2162073.jpg

Kello 15.50. Rauha nauraa Tyynen kertomalle vitsille. Taisi olla aika hauska vitsi.

2162072.jpg

Kello 16.20. Patrik on kutsuttu PK-huoneeseen. "Mitä sanot ensimmäisen nallen piilopaikkaan" BB:n kysymys kuului. "No joo, olihan se aika helppo. Piti vaan ottaa suihku niin se putos." vastasi Patrik. "Voit poistua"

2162071.jpg

Kello 16.50. Rauha, Nea ja Nestori ovat kävelylenkillä. "Kattokkaa ympärillene, se nalle saattaa olla jossain tääl" sanoi Nestori. "Joo, kokoajanhan me tässä katellaan" Rauha vastasi ja Nea vilkuili maahan.

2162070.jpg

Kello 17.40. Patrik ja Olga keskustevat nalleista. "Just tän tyylisist tehtävist mä tykkään" Olga sanoi ja Patrik nyökkäili. "Ja ne nalletkin on aika sulosii.." jatkoi Olga. "Ainakin se sininen" hymyili Patrik.

2162069.jpg

Säikähdin oikeasti, että mitä  Rauhalle oikein tapahtuu, kunnes tajusin että nainenhan vain yskii.

2162068.jpg

Kello 22.00. Olga on hammaspesulla.

2162066.jpg

Ja Anita syömässä. Ilmeestä päätellen ruoka ei taida olla kovin hyvää.

2162065.jpg

Olga! Sinähän sanoit että olette Pekan kanssa vain kavereita. Nyt olet jo flirttailemassa. Tähän on hyvä päättää tämä osa. Ensi osaa alan tekemään aika pian, siis kuvia ottamaan. Ilmestyy ehkä huomenna tai ylihuomenna. Toivoisin paljon kommentia.

2162064.jpg