Tervetuloa lukemaan kolmatta päivää. Toivottavasti nautitte paremmasta kuvanlaadusta, ja toivottavasti nautitte myös kirjoituksesta. Seuraavan osan laitan vasta Tapaninpäivän jälkeen, koska jouluna en juurikaan ole koneella.

BB1-1.jpg picture by makkara

Kello 9.00. Patrik on taas nukahtanut sohvalle. Mies ei ole vaihtanut vaatteitta vieläkään. "Onks ketää?" Patrik huhuili noustessaan ylös. Kukaan ei vastannut, sillä kello ei ollut vielä paljon ja suurin osa asukkaista valvoi pitkään.

BB2-1.jpg picture by makkara

Kello 9.10. Talon aamuvirkku, Nea heräsi kymmenen minuuttia Patrikin jälkeen. "Mooi Pate" hän sanoi ja katseli ympärilleen. "Onks kukaan muu viel noussu?" hän kysyi ja Patrik pudisti päätään. "Hei,osaako tehä ruokaa, mun on ihan kauhee nälkä eikä pelkät voileivät varmaa riitä.." Nea kysyi. "En mä mitenkään hyvä kokki oo, mut aina voi kokeilla" sanoi Patrik hymyillen Nealle.

BB4-1.jpg picture by makkara

Kello 9.40. Aamupuuhiin kuuluu myös suihkussa käynti, ja vaikka Anita herää viimeisenä, on hän aina ensimmäisenä kylppärissä. Anita oli myös taitava laulamaan suihkussa. "Missä taivas on,Missä Jumala on, kun maailma polkee paikoillaan.." hän lauleskeli. Ehkä jätämme tirkistelyn sikseen ja siirymme olkkariin?

BB5-1.jpg picture by makkara

Kello 10.10. Big Brother on herättänyt loputkin asukkaat,ja Nestori yrittää vielä nukkua Katjan sylissä. "Tämä on Big Brother. Nestori, herää ja mene keittiöön syömään aamiaista"

BB6-1.jpg picture by makkara

Kello 11.00. Nimeämiset ovat alkaneet. "Into, anna kaksi pistettä sille jonka eniten haluaisit pois talosta ja yhden sille kenet toisiksi eniten" Into mietti hetken. "Noo, kaksi ääntä Nealle koska se ei tunnu pitävän niin kovasti talossa olosta, en sit tiiä miks se on tullu.. Ja yks Patrikille, vähän ilkeen olonen välillä.

BB7-1.jpg picture by makkara

"Katja,käynnissä ovat nimeämiset. Kaksi ääntä sille, kenet eniten haluat ulos ja yksi sille kenet toisiksi eniten" Katja oli heti valmis. "Multa menee kaks ääntä Pasille, en pysyt mitenkään tutustuu siihen, ei ees vaikuta samanlaiselta. Ja yks Tyynelle siks, koska me ollaan niin erillaisii sen kaa"

BB8-1.jpg picture by makkara

"Nea, anna nimeämisten vuoksi kaksi ääntä sille, kenet eniten haluaisit ulos talosta ja yhden sille kenet toisiksi eniten." kysyi BB. "Kaksi ääntä Akselille, koska musta tuntuu et se bilettää vähän liian rajusti. J ayks Anitalle, sen mielenkiinnonkohde ei oikein muo sytytä"

BB9-1.jpg picture by makkara

"Nestori. Nimeämiset. Kaksi ääntä sille kenet eniten haluat pois, ja yksi sille kenet toisiksi eniten" kuului Big Brotherin ääni. "Kaks ääntä Pasille, siihen on hyvin vaikee tutustuu, ja yks ääni Akselille, sen luonteesta mä en oikein pidä"

BB10-1.jpg picture by makkara

"Olga, anna kaksi ääntä sille kenet haluaisit eniten ulos talosta ja yksi sille kenet toisiksi eniten." sanottiin Olgallekkin. "Noo, vaik kaks ääntä Paulille kun se on niin ujo ja ihan erillainen kuin mä.. Ja yks vaik Nealle, se tuntuu jo kyllästyneenä täällä oloon.."

BB11-1.jpg picture by makkara

"Pekka, anna kaksi ääntä sille kenet eniten haluaisit pois ja yhden sille kenet toisiksi eniten" kysyttiin Pekalta. "Kaks ääntä menee Nealle, en oikein ymmärrä sen liiallista meikin ja hajuveden käyttöö. Yks Nestorille, se tuntuu olevan vähän liiankkin hiljainen"

BB12-1.jpg picture by makkara

"Sinä puolialaston mies,Patrik, kaksi ääntä sille kenet eniten haluaisit ulos talosta ja yksi sille kenet toisiksi eniten." Patrik mietti tovin. "Ääh, kaks ääntä Olgalle, se on ylipirtee joskus ja yks Tyynelle, vähän koppava joskus"

BB13-1.jpg picture by makkara

Pasi, kaksi ääntä sille kenet eniten haluaisit ulos ja yksi kenet toisiksi eniten" Pasikin mietti hetken. "Kaks ääntä vaikka Pekalle, en tykkää kauheesti et ihmiset on niin samanlaisii ja yks Tyynelle, aikamoisen koppava yleensä"

BB14-1.jpg picture by makkara

"Rauha, nainen joka on ollut uimassa Patrikin kanssa. Kaksi ääntä sille kenet eniten haluaisit pois, yksi sille kenet toisiksi eniten" -- "Kaksi ääntä menee multa Olgalle, se on niin pirtee että tekee päähän kipeetä. Yks Pekalle, en vaan jaksa sitä ja sen vitsejä"

BB15-1.jpg picture by makkara

"Tyyne, kaksi ääntä sille kenet eniten haluat pois ja yksi sille kenet toiseksi eniten" -- "Mä annan kaks Anitalle, sen harrastuksesta mä en oikein pidä. Yks Akselille, se ei oikein tuu toimeen mun kaa mun mielest.."

BB16-1.jpg picture by makkara

Akseli, anna kaksi ääntä sille kenet haluaisit eniten pois ja yksi sille kenet toiseksi eniten. -- "Kaks Tyynelle, en jotenkin pidä siitä. Yks Olgalle, se on vähän liian pirtee, jopa sillon kun on oikeesti surullinen"

BB17-1.jpg picture by makkara

"Anita, kaksi ääntä sille kenet haluaisit eniten ulos ja yksi sille kenet toiseksi eniten" -- "Kaks Nealle, se on aika syrjäänvetäytyny, yks Intolle, se on niin yli-innokkas.."

BB18-1.jpg picture by makkara

Kello 17.00. Asukkaille selviää ketkä ovat nimeämisissä.. He ovat..........................Nea..............................................ja Pasi!

BB19-1.jpg picture by makkara

Kello 18.00. Alkaa jo hämärtää. Olga ja Katja kertovat kummitusjuttuja, jotka ovat oikeasti tapahtuneet heille. "Ja kun mä tulin kotiin, oli kaikki valot päällä vaikka mä olin varmasti sulkenu ne, ja viel tarkistanu. Ja sit ain yöl kuuluu kaikkee epämääräst kolinaa.." muisteli Olga kokemuksiaan. "Oliks teilt kadonnu mitään, et oliks se valonlaittaja olul murtovaras?" kysyi Katja. "Ei ollu, kaikki oli talles ja kukaan eii ollu käyny koton siin välis." vastasi Olga.

BB20-1.jpg picture by makkara

Kello 19.00. Toinen nalle on löytynyt.

BB21-1.jpg picture by makkara

Kello 20.00. Kummitusjuttuja kerrottaan nyt vähän isomalla joukolla. Tyyne on kertonut kaikkein pelottavimman jutun. "Hyvä jos nyt saa unta" naurahti Katja.

 

BB22-1.jpg picture by makkara

Anteeksi tuo aita. Poreammeessa oli myös aika paljon väkeä. Ensi osasta tulee sitten pitempi, ja häätöäänestys on nyt käynissä. Ohjeet ovat tässä: Voit antaa sekä plussaa että miinusta. Jos haluat äänestää Neaa, laita joko Nea+ tai Nea-, jos taas haluat äänestää Pasia laita Pasi+ tai Pasi-. Toivoisin paljon ääniä, ja ensi osasta tulee tosiaan pitempi, se on sitten päivä neljä.

BB23-1.jpg picture by makkara